Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een hele bijzondere periode, maar vraagt ook het nodige van het lichaam. Door het toenemende gewicht, de hormoonhuishouding die verandert en de veranderende houding wordt er veel van de spieren gevraagd.

Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent of last hebt van lichamelijke klachten zoals nek-, rug-, of bekkenklachten, het vasthouden van vocht en/of slecht slapen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen last hebt van deze klachten maar dat je toe bent aan extra ontspanning. In beide gevallen kan een zwangerschapsmassage de oplossing zijn!

Vitco beschikt over een speciale massagetafel waar zwangere vrouwen comfortabel op hun buik kunnen liggen. De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massage therapeuten. De massagetafel heeft een speciale verstelbare band die perfecte ondersteuning voor de buik biedt, waardoor je als toekomstige moeder comfortabel en veilig op je buik kan liggen.

Tijdens deze massage word je volledig toegedekt met een handdoek en is alleen de te behandelen zone onbedekt.

Prijzen:
25 minuten — € 26,50
50 minuten — € 49,50
3 rittenkaart (25 minuten) — € 74,50

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ayla Bellekom
Vitco heeft mij het plezier in sporten terug gegeven. Zeer afwisselende lessen met uitdaging, competitie elementen, spelvormen, conditie- en krachtoefeningen. De groepslessen geven me een boost doordat ze gezellig zijn en tegelijk extra uitdaging bieden. Van grote waarde vind ik de persoonlijke begeleiding, ook tijdens het sporten in de groep. Oefeningen afgestemd op ieders vermogen en conditie, rekening houdend met blessures en persoonlijke doelen. Tijdens mijn zwangerschap heb ik nog tot het eind kunnen doorsporten dankzij deze persoonlijke begeleiding. Goede controle op wat ik kon en mocht gaf me de mogelijkheid te blijven bewegen op mijn niveau. Ook nu na mijn zwangerschap kan ik weer met goede begeleiding opbouwen. Ook een sport- of zwangerschapsmassage op zijn tijd is een aanrader. Vitco heeft een speciale tafel voor zwangerschapsmassage waardoor je heerlijk op je voorkant kan liggen. Een verademing voor menig zwangere vrouw, even ontlast van het gewicht van je buik. Tevens heerlijk om tijdens je zwangerschap even te ontspannen en specifieke klachten zoals rug en bekken wat verlicht te hebben.