Vitaliteitscoaching

‘Als vitaliteitscoach helpen we je verkennen, veranderen en vooral volhouden!’

Als vitaliteitscoach helpen we je ontdekken wat jij belangrijk vindt in het leven en gaan we op zoek naar jouw manier om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan. De dynamische maatschappij waar we in leven, biedt veel mogelijkheden en de kansen liggen aan onze voeten. Anderzijds is onze omgeving gevuld met verwachtingen, waar je niet altijd aan kan voldoen. Soms stroomt je hoofd over van informatie en kan je lichaam wel wat extra energie gebruiken. Veel mensen hebben het gevoel dat ze aan het overleven zijn door de negatieve stress die zij ervaren of voelen zich eenzaam. Wij willen jou graag helpen je vitaal te voelen en gelukkig te zijn in het leven! We leren je vaardigheden zodat jij weer meer vrijheid, energie en plezier in je leven hebt. De sessies kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. De kracht van het groen heeft een positief effect op je fysieke en mentale gesteldheid.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om erachter te komen hoe we jou kunnen helpen om meer uit je leven te halen.

Ervaringen

Man, 32 jaar Laren
Naar aanleiding van een aantal zaken die zowel privé als zakelijk speelde besloot ik contact op te nemen met Jessica, ik stelde haar de vraag of zij mij handvatten kon geven en tijdens het eerste oriëntatiegesprek zijn een aantal belangrijke zaken aan het licht gekomen. We zijn nu net een aantal sessies bezig en ik krijg steeds meer het gevoel dat ik die handvatten ook steeds meer heb. Je moet het uiteindelijk zelf doen, maar soms moet je accepteren dat je het niet alleen kan en dat hulp nodig is. Die hulp heb ik bij Jessica gevonden.
Aniek Laren
Ik ben Aniek 22 jaar en woon in Laren. Ik kwam bij Jessica omdat ik problemen ervaarde met het plannen van de dagelijkse activiteiten in het leven. Ik zat niet lekker in me vel doordat ik voor mijn gevoel veel te druk was, maar ik wist zelf niet goed hoe ik mijn leven kon inrichten zonder dat ik heel veel moest laten vallen. Ik heb/had school, werk en stage en daarnaast wilde ik nog vrije tijd overhouden voor vrienden en familie. Jessica heeft mij geholpen met prioriteiten stellen, gaan nadenken wat er echt belangrijk is in het leven en wat voor mij minder belangrijk is maar waar ik wel aan vast bleef houden (wat zijn nou je normen en waarden). Jessica heeft mij bewuster laten nadenken hoe belangrijk je eigen lichaam is en dat je je niet lekkerder gaat voelen als je leuke dingen doet maar dat het vanuit jezelf moet komen. Maar ook wat mijn sterke eigenschappen zijn en hoe ik die kan inzetten. Door de coaching heb ik rust gecreëerd en heb sinds een lange tijd veel meer rust terwijl ik nog steeds school, sport, stage, werk en vrije tijd heb.