Vit-Sports

Vitco heeft als een van de eerste in de regio de term ‘Bootcamp’, oftewel Vit- Sports, op de kaart gezet. Vit- Sports is een intensieve, op maat gegeven groepstraining in de buitenlucht. Deze training bestaat uit een combinatie van gevarieerde conditie- en krachtoefeningen.

De lessen worden in kleine groepen aangeboden onder persoonlijke begeleiding. Het zijn uitdagende, intensieve en vooral motiverende trainingen in de buitenlucht waarbij plezier en het groepsgevoel centraal staan. Trainen in een groep is natuurlijk niet alleen gezellig, maar werkt ook extra motiverend en uitdagend. Samen ga je namelijk vaak net een stapje verder!

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om mee te kunnen doen, ongeacht trainingsniveau of achtergrond. In de groepstrainingen is er ook voldoende ruimte om te werken aan persoonlijke doelen. We vinden het belangrijk dat de inhoud van de trainingen gevarieerd zijn. Op deze manier blijft het lichaam geprikkeld, blijven de trainingen interessant en is iedere training anders. Team Vitco wisselt sport en spel af voor meer plezier!

Kom gerust een keer mee trainen of neem contact op voor meer informatie.

“Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter”

Met de aangescherpte regels is buitensporten in groepsverband van 5 tot en met 18 november helaas niet meer mogelijk, maar wij gaan online LIVE door!

Dat betekent dat wij het volgende aanbieden:

 • Online live trainingen, voor het online lesrooster zie de link Online lesrooster 5 tot en met 18 november;
 • Lesrooster Vit sports online trainingen (5 tot en met 18 november);
 • EXTRA online training op zondagochtend van 10.00 – 10.45 uur;
 • Trainingsprogramma’s met introductievideo’s;
 • Daarnaast starten wij zaterdag (06-11-2020) met het opnemen van video’s die zo snel mogelijk op onze Social Media en Youtube kanalen verschijnen. In deze video’s zullen wij jullie tips en adviezen geven over onder de volgende onderwerpen:
  • Beweegtips (ook in combinatie met het vele thuiswerken);
  • Fysiek trainen en oefeningen uit onze buitensport trainingen;
  • Leefstijl (o.a. voeding, slaap en gedrag);
  • Vitaliteit (o.a. negatieve stress).

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Matthijs Bovendeur Laren
Al enkele jaren sport ik bij Vitco en het bevalt mij uitstekend. Met 2 keer in de week deelnemen aan de groepslessen in Laren heb ik als doel conditie en kracht te verbeteren. Dit komt ten goede tijdens het hardlopen wat ik naast het volgen van de lessen bij Vitco graag doe. De lessen zijn zeer afwisselend, iedere les is anders en hierdoor blijf ik gemotiveerd om te sporten. Begeleiding is top. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren en corrigeren je als het nodig is. Ook is het heerlijk om in de buitenlucht te sporten zonder klok, het uur sporten vliegt voorbij. Vaak kom je er de volgende ochtend er wel achter. Spierpijn!!
Karin ten Kate Lochem
Bootcamp….ja natuurlijk! Waarom ik al jaren aan Bootcamp doe? Allereerst omdat het lekker in de buitenlucht is! In de zomer is dat perfect, maar ook in de winter is het bijna iedere week prima sportweer. Met Bootcamp train je aan zowel spierkracht als conditie, lekker efficiënt dus. Iedereen kan in dezelfde les trainen op eigen niveau en met eigen uitdagingen. Ook kan er met bijna alle blessures rekening gehouden worden en kun je dus lekker blijven sporten, ook als je even ergens last van hebt. Daarnaast is het erg afwisselend omdat iedere week de les anders is. Inmiddels heeft Vitco meerdere trainers, die allemaal hun eigen sterke punten hebben en ook dit zorgt voor nog meer variatie. Doordat je meestal kiest voor een vaste locatie en tijdstip om te trainen, bouw je een band op met de mede sporters, waardoor het gezellig is zoals bij een teamsport, zonder de verplichtingen ervan. Als je een keer niet kunt, hebben de anderen daar geen last van. Je kunt dan zelf de les inhalen op een andere tijd of locatie, lekker flexibel dus en erg handig in het drukke bestaan van tegenwoordig.
Lea Overdevest Bathmen
Mijn naam is Lea Overdevest. Vanaf het moment dat Vitco in Bathmen is gestart met het geven van groepstrainingen doe ik mee. Deze trainingen zijn heel afwisselend, mede daarom super leuk en ondertussen kan ik zelfs zeggen: verslavend. Met dank aan het gehele enthousiaste Vitcoteam en natuurlijk "hulp" hond Burpee!
Han Kuiper Laren
Mijn naam is Han Kuiper en sport al enkele jaren bij Jessica en haar team. Het bevalt mij uitermate goed; de lessen zijn afwisselend en intensief. Op de vrijdagavond is het heerlijk om je hoofd even leeg te maken tijdens een uurtje buitensporten, lekker fris en fit het weekend in. Dat de trainingen je verder kunnen brengen dan je zelfs soms denkt heb ik vorig jaar ervaren; ik heb de 21km van de Strongmanrun in Hellendoorn uitgelopen. Iets wat zonder het enthousiaste Vitco team nooit gelukt was. “Winners never quit, quitters never win...”:
Collin Blanken Holten
Sinds een aantal jaren volg ik de sportlessen op de maandagavond in Laren. Ik ben hier via een kennis terecht gekomen. Hiervoor had ik eigenlijk alleen getraind in sportscholen, maar kon mijn draai daar toch niet vinden. Het sporten in de buitenlucht voelt niet zo benauwend als in die binnenruimtes en tegen kou kun je je kleden. In mijn vrije tijd probeer ik ook 2 keer in de week hard te lopen en juist die combinatie met een stukje krachttraining bevalt mij uitstekend (je komt echt met een voldaan gevoel thuis). Mijn doel is om fit te blijven en mijn conditie op peil te houden. De afwisseling van de lessen en het buiten sporten is echt een aanrader voor iedereen en met de goede begeleiding ben je hier aan het juiste adres.