Vit-Motor

Kracht, conditie, concentratie en reactievermogen zijn eigenschappen die cruciaal zijn voor motorcrossers. Daarom worden deze aspecten samen gevoegd in één uitdagende training; Vit-Motor! In deze training worden diverse spiergroepen getraind door middel van cardio- en krachttraining. De afgemeten oefeningen zorgen ervoor dat alle aspecten van motorcross aan bod komen. De trainingen bestaan uit individuele onderdelen en groepsopdrachten, waardoor er veel diversiteit en uitdaging ontstaat.

De zorg voor een gezond en fit lichaam is een belangrijk uitgangspunt om te kunnen presteren in deze harde en lichamelijk zware sporttak. Met de juiste trainingstechnieken zorgen we ervoor dat de crossers functioneel fit worden en maken we het lichaam weerbaarder tegen de impact van het crossen. Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Vit-Motor wordt elke dinsdag aangeboden, aanvang is om 19.45 uur.

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Mark Wassink
Sporten bij Vitco is elke x weer uitdagend en leuk. Geen 1 les is hetzelfde en met een groep lekker buiten sporten is heerlijk. Door de brede kennis en ervaring weet ze wat ze moet doen om iedere les de sporters weer een voldaan gevoel te geven. De strakke spieren van een goede training kun je er dan ook weer lekker uit laten masseren en ben je bij Vitco aan het juiste adres