Vit-Motor

Kracht, conditie, concentratie en reactievermogen zijn eigenschappen die cruciaal zijn voor motorcrossers. Daarom worden deze aspecten samen gevoegd in één uitdagende training; Vit-Motor! In deze training worden diverse spiergroepen getraind door middel van cardio- en krachttraining. De afgemeten oefeningen zorgen ervoor dat alle aspecten van motorcross aan bod komen. De trainingen bestaan uit individuele onderdelen en groepsopdrachten, waardoor er veel diversiteit en uitdaging ontstaat.

De zorg voor een gezond en fit lichaam is een belangrijk uitgangspunt om te kunnen presteren in deze harde en lichamelijk zware sporttak. Met de juiste trainingstechnieken zorgen we ervoor dat de crossers functioneel fit worden en maken we het lichaam weerbaarder tegen de impact van het crossen. Bewegen is goed, maar goed bewegen is beter.

Vit-Motor wordt elke dinsdag aangeboden, aanvang is om 19.45 uur.

Met de aangescherpte regels is buitensporten in groepsverband van 5 tot en met 18 november helaas niet meer mogelijk, maar wij gaan online LIVE door!

Dat betekent dat wij het volgende aanbieden:

 • Online live trainingen, voor het online lesrooster zie de link Online lesrooster 5 tot en met 18 november;
 • Lesrooster Vit sports online trainingen (5 tot en met 18 november);
 • EXTRA online training op zondagochtend van 10.00 – 10.45 uur;
 • Trainingsprogramma’s met introductievideo’s;
 • Daarnaast starten wij zaterdag (06-11-2020) met het opnemen van video’s die zo snel mogelijk op onze Social Media en Youtube kanalen verschijnen. In deze video’s zullen wij jullie tips en adviezen geven over onder de volgende onderwerpen:
  • Beweegtips (ook in combinatie met het vele thuiswerken);
  • Fysiek trainen en oefeningen uit onze buitensport trainingen;
  • Leefstijl (o.a. voeding, slaap en gedrag);
  • Vitaliteit (o.a. negatieve stress).

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Marc Zomer

Ik sport bij Vitco om mijn conditie op peil te houden en tevens kracht te trainen voor de motocross en enduro wedstrijden. Deze training wordt altijd in de buitenlucht gegeven. Dit doen we met een groep mensen met allemaal dezelfde interesses. Daarom bevalt het mij erg goed en is het zeker een aanrader voor de crossers!

Hans Sloot

Mijn naam is Hans Sloot uit Lochem. Sinds de start, februari 2013 train ik al bij Vitco. Het is een goede doelgerichte training, specifiek voor de motorsport. De training is fanatiek en je haalt door de groep en de fijne begeleiding het beste uit jezelf en de training!

Jan-Willem Arendsen

Al jaren volg ik bij Vitco de Vit-Motorles. Dit is een leuke en actieve les van een betrokken, enthousiaste en gedreven trainer.  Er is altijd een goede balans tussen het trainen van de buik, benen en armen, waardoor je je hele lichaam goed traint.  Hier heb je veel voordeel van bij het motorcrossen. Daarnaast motiveert het trainen in de groep je om nog beter je best te doen, omdat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk het fit zijn voor de wedstrijd.