Vit-Kids

Speciaal voor basisschoolkinderen heeft Vitco de groepstraining Vit-Kids ontwikkeld, Dit is een sportles waarbij kinderen verantwoord leren bewegen en conditie en kracht ontwikkelen. De training bevat spelelementen, conditie- en krachtoefeningen en samenwerkingsopdrachten. Het is voor kinderen een goede eerste aanraking met sport. Door sport en beweging op jonge leeftijd te stimuleren, is de kans groter dat kinderen een actieve levensstijl behouden. Vroeg geleerd is oud gedaan! Daarnaast geeft het kinderen de mogelijkheid te ontladen na een lange schooldag. Vit-Kids speelt in op de verschillende fases in de motorische ontwikkeling en probeert deze optimaal te stimuleren. Kinderen ontwikkelen door middel van sport ook sociale vaardigheden. Kinderen leren samenwerken, doelen te stellen en met teleurstelling om te gaan. Maar denk ook aan het vergroten van zelfvertrouwen, opdoen van sociale contacten en weerbaar(der) worden!

Is jouw kind ook toe aan een nieuwe, gerichte uitdaging? Vraag dan een proefles Vit Kids aan!

Met de aangescherpte regels is buitensporten in groepsverband van 5 tot en met 18 november helaas niet meer mogelijk, maar wij gaan online LIVE door!

Dat betekent dat wij het volgende aanbieden:

 • Online live trainingen, voor het online lesrooster zie de link Online lesrooster 5 tot en met 18 november;
 • Lesrooster Vit sports online trainingen (5 tot en met 18 november);
 • EXTRA online training op zondagochtend van 10.00 – 10.45 uur;
 • Trainingsprogramma’s met introductievideo’s;
 • Daarnaast starten wij zaterdag (06-11-2020) met het opnemen van video’s die zo snel mogelijk op onze Social Media en Youtube kanalen verschijnen. In deze video’s zullen wij jullie tips en adviezen geven over onder de volgende onderwerpen:
  • Beweegtips (ook in combinatie met het vele thuiswerken);
  • Fysiek trainen en oefeningen uit onze buitensport trainingen;
  • Leefstijl (o.a. voeding, slaap en gedrag);
  • Vitaliteit (o.a. negatieve stress).

Nieuwsgierig geworden? Vul het contactformulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Melissa Meuleman Laren
Ik vind het leuk om te sporten bij vit kids/ vitco. Omdat je heel veel verschillende dingen doet, zoals hardlopen boksen en nog meer. Je kunt de energie erin kwijt.