Vit-Aqua

Oefeningen uitvoeren in het water op muziek? Echt niet! Dat beeld zal snel verdwijnen tijdens de Aqua Bootcamp van Vitco. Vit-Aqua is namelijk een uitdagende powertraining wat zowel in het water als op de kant plaatsvindt. De training richt zich met name op de opbouw van conditie en kracht. Door de weerstand van het water versterk je je spieren op een effectieve manier en bovendien loop je weinig kans op blessures. Het is een uitdagende training met veel verschillende oefeningen waarbij je je fitter, actiever en sterker gaat voelen.

Houd jij van water, wil jij je spieren versterken, het lichaam ‘in shape’ krijgen of je uithoudingsvermogen verbeteren? Dan is deze training echt iets voor jou! Vit-Aqua is een uitdagende training met veel diversiteit.

Vit-Aqua is voor iedereen goed te doen en kan uitstekend gecombineerd worden met Vit- Sports. Je bepaalt zelf je eigen tempo en de intensiteit van de training. Deze trainingen worden van juni tot september wekelijks (tenzij de weersomstandigheden het niet toelaten) op donderdagavond van 20.00 -21.00 uur aangeboden in het Leussinkbad in Laren GLD. Houd hiervoor onze website en social media goed in de gaten of informeer bij Jessica ten have naar de mogelijkheden.

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Jan van de Aast
Na jaren lang VitSports te hebben gedaan in de avonden was het wel een leuke afwisseling om in het zwembad wat te gaan proberen. Bij de eerste les in het bad voelde ik een aanmerkelijk verschil met de normale VitSports. Je bent veel verschillende spiergroepen aan het trainen, en je leert ook weer "opnieuw" zwemmen. Met veel tips van het team ga je toch veel meer op je techniek letten en ik kan ook eerlijk zeggen dat het één van de leukste lessen is van de week. Zeker een hele goed combinatie met 1-2x Vitsports in de week.