Sportmassage

Een sportmassage richt zich vaak op een bepaald ‘probleem/ klachten’-gebied en kan bijdragen aan een sneller herstel. Daarnaast is een sportmassage niet alleen voor sporters weggelegd, ook niet-sporters kunnen er gebruik van maken. In het dagelijks leven, door ons werk of andere activiteiten wordt ons lichaam belast. Een sportmassage kan hiervoor zeer effectief zijn.
Voordat de massage begint wordt er besproken waar je op dat moment behoefte aan hebt, wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Gedurende de sportmassage wordt er stevig gemasseerd, maar we houden altijd goed in de gaten wat de belastbaarheid hierin is.
De sportmassage wordt volledig op maat gegeven en zal zoveel mogelijk naar wens worden uitgevoerd.
Tijdens deze massage word je volledig toegedekt met een handdoek en is alleen de te behandelen zone onbedekt.

Prijzen:
25 minuten — € 26,50
50 minuten —  € 49,50
3 rittenkaart (25 minuten) — € 74,50

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Rene Bosman Eefde
Vandaag geappt, en dan al dezelfde dag stevige massage gehad. Jessica geeft ook tips wat je beter niet of wel kunt doen i.v.m. overbelasting van de spieren. Ik ben erg blij met haar, ik kom er al sinds dat ze voor zichzelf is begonnen. En bovendien is ze altijd vrolijk!
Vrouw, 30 jaar Holten
Zelf ga ik altijd voor een sportmassage naar Jessica. Ik raad haar ook vaak aan bij anderen. Het is behalve een moment van ontspanning ook zeker een functioneel moment waarbij de nodige punten flink aangepakt kunnen worden!
Wouter Almen
Door het regelmatige fietsen en zwemmen wat ik doe, is het heerlijk om af en toe de rug, nek, schouders en benen los te laten masseren. Na een massage merk ik dat het sporten weer heerlijk “soepel” gaat. Het is absoluut geen aanrader, straks is er geen plek meer voor mij 😉