Sportmassage

Een sportmassage richt zich vaak op een bepaald ‘probleem/ klachten’-gebied en kan bijdragen aan een sneller herstel. Daarnaast is een sportmassage niet alleen voor sporters weggelegd, ook niet-sporters kunnen er gebruik van maken. In het dagelijks leven, door ons werk of andere activiteiten wordt ons lichaam belast. Een sportmassage kan hiervoor zeer effectief zijn.
Voordat de massage begint wordt er besproken waar je op dat moment behoefte aan hebt, wat je met de massage wilt bereiken en waar de focus van de massage moet komen te liggen. Gedurende de sportmassage wordt er stevig gemasseerd, maar we houden altijd goed in de gaten wat de belastbaarheid hierin is.
De sportmassage wordt volledig op maat gegeven en zal zoveel mogelijk naar wens worden uitgevoerd.
Tijdens deze massage word je volledig toegedekt met een handdoek en is alleen de te behandelen zone onbedekt.

Prijzen:
25 minuten — € 26,50
50 minuten —  € 49,50
3 rittenkaart (25 minuten) — € 74,50

Ervaringen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Sandra Roording
Mijn naam is Sandra Roording en een aantal jaren geleden was ik op zoek naar een sportmasseur in de regio en via een vriendin terecht gekomen bij Jessica. Ik sport 4 a 5 x in de week en daarnaast rijd ik voor mijn werk ongeveer 40.000 km op jaarbasis in de auto. Dat betekent dat het wel eens voorkomt dat de spiertjes vastzitten ;). Bij de fysio ben ik regelmatig onder behandeling via dryneedling en alhoewel dat heel goed werkt, ben ik van mening dat het daarnaast goed is je lichaam regelmatig los te laten maken / te ontspannen. De sportmassage van Jessica is daar een uitermate geschikte behandeling voor. Het werkt ontspannend, het maakt je lichaam los en daarnaast is het ook altijd een gezellig uurtje. En om mijzelf af en toe helemaal te ontspannen in de koudere tijden, maak ik ook graag gebruik van de hotstonemassage die zij aanbiedt. Kortom ik kan iedereen aanbevelen een uurtje te plannen op de massagebank bij Jessica!
Guus Bosman
Jessica helpt mij om mijn (been)spieren sportvaardig te houden. Niet met wellness, maar met een effectieve, stevige aanpak, zoals we van haar gewend zijn.