Personal training

Personal training wordt gezien als de meest effectieve manier van trainen doordat je één-op-één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Voordat we aan de slag gaan met de trainingsessies zullen we eerst een uitgebreide intake doorlopen. Hierbij nemen we jouw wensen aandachtig door en kijken we samen wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Er wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld gericht op jouw doelstelling(en). Samen zoeken we jouw grens op! Met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert!

Liever samen trainen?
Personal training kan ook in duo vorm en is perfect voor mensen die graag samen trainen. Het trainingsprogramma zal aangepast worden aan de wensen van jullie. De personal trainer zorgt ervoor dat jullie beide veilig en verantwoord zullen trainen met het oog op het gewenste resultaat.

Benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ervaringen

Leónie van Meggelen Laren
Elke week doe ik met een vriendin een uurtje personal training bij Jessica. Heerlijk en ideaal! Jessica krijgt het voor elkaar dat we niet verzaken en altijd met plezier sporten. Altijd uitdagend qua inhoud én gesprekken! Een aanrader dus voor wie meer wil dan alleen maar plichtmatig zweten.
Michel Arfman Laren
Waarom Personal training? Het is voor mij een fijne manier om te werken aan: - rust brengen in een hectische zakelijke agenda; - fysiek fit zijn/blijven; - fysieke grenzen gecontroleerd verleggen. Dit alles heerlijk buiten met leuke begeleiding. Los van het fysieke aspect kom ik juist mentaal fitter uit de hoek.