Personal training

Personal training wordt gezien als de meest effectieve manier van trainen doordat je één-op-één begeleiding en individuele aandacht krijgt. Voordat we aan de slag gaan met de trainingsessies zullen we eerst een uitgebreide intake doorlopen. Hierbij nemen we jouw wensen aandachtig door en kijken we samen wat er nodig is om het gewenste resultaat te behalen. Er wordt een persoonlijk trainingsschema opgesteld gericht op jouw doelstelling(en). Samen zoeken we jouw grens op! Met een personal trainer heb je altijd een stok achter de deur, iemand die je motiveert en inspireert!

Liever samen trainen?
Personal training kan ook in duo vorm en is perfect voor mensen die graag samen trainen. Het trainingsprogramma zal aangepast worden aan de wensen van jullie. De personal trainer zorgt ervoor dat jullie beide veilig en verantwoord zullen trainen met het oog op het gewenste resultaat.

Benieuwd wat personal training voor jou kan betekenen? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ervaringen

Geert Hillebrand
Na jaren aan sport te hebben gedaan kwam de klad erin. "Geen zin" is namelijk gemakkelijk zeggen als je in een groep of alleen traint, hoeveel anders is dat wanneer je voor Personal Training kiest. Personal Training is voor mij daarom de ideale oplossing, naast een training geheel toegespitst op mijn eigen fysieke gesteldheid is er ook de persoonlijke aandacht die er voor zorgt dat ik de oefeningen met de juiste technieken uitvoer. Elke week trainen waarbij gekeken wordt naar wat mijn mogelijkheden zijn geeft mij een goed gevoel. Gaat het een keer wat minder dan kan de training daarop aangepast worden, ook een voordeel vind ik van de Personal Training. Daarnaast is de combinatie tussen training en adviezen die ik gekregen heb met betrekking tot de voeding goed gebleken voor afname in gewicht en voel ik mij fitter.
Andrea
Er zijn diverse redenen waarom ik train met Jessica. Ten eerste natuurlijk omdat het een spontaan, energiek en vrolijk persoon is mét een luisterend oor. Verder is het thuis trainen met Jessica een zeer goede stok achter de deur. Ik kan niet meer besluiten om na een lange werkdag neer te ploffen op de bank die er dan wel heel verleidelijk uit ziet. Jessica staat gewoon voor mijn deur en ik kan er niet meer onderuit. Tevens vind ik het prettig dat ze op mijn houding let tijdens het sporten, er afwisselende oefeningen zijn en aandacht voor alle spiergroepen. Ze motiveert me om mezelf uit te dagen maar pusht me niet over grenzen heen die ik (nog) niet aan kan. Ze heeft een uitzonderlijke gave om precies te detecteren/weten wanneer mijn grenzen bereikt zijn of wanneer ik juist wél nog meer erbij kan hebben.