Over ons

Vitco is in 2013 opgericht door Jessica ten Have. Inmiddels is het team van Vitco uitgebreid met trainer Alwin en trainer Wessley. Zij stellen zich graag aan je voor!

– Jessica ten Have, eigenaresse – ZZP Vitco sinds 2013
Vitaliteitscoach, fysieke trainer / personal trainer, masseuse
Mijn naam is Jessica ten Have en ik heb van mijn hobby een passie gemaakt. In 2013 ben ik begonnen met Sport- en Massagepraktijk Ten Have en sinds oktober 2017 heten wij Vitco. De term vitaliteit omvat meer dan alleen sporten. Het is de fysieke, mentale en emotionele vrijheid om jezelf maximaal te kunnen ontplooien zodat je meer uit het leven kunt halen en daar willen wij jou dolgraag mee helpen! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en hou ik ervan om, geloof het of niet, fysiek te trainen of te zwemmen. Verder wandel ik graag met de hond, op die manier geniet ik van de kracht van groen, iets wat ook een belangrijke rol speelt in mijn werk! Ik ben trots op ons team en waar we nu staan. We hopen op deze manier veel mensen te mogen helpen!

– Wessley ten Have, fysiotherapeut en trainer –
Mijn naam is Wessley ten Have en ik ben woonachtig in Laren en afgelopen jaar afgestuurd als fysiotherapeut. De kennis van het menselijk lichaam die ik op heb gedaan gedurende deze opleiding kan ik goed in de praktijk brengen tijdens de sportlessen die ik geef. Na deze studie wil ik mij gaan richten op manuele therapie of sportfysiotherapie. Naast studeren vind ik het leuk om een balletje te trappen op het voetbalveld. Ik voetbal al sinds mijn zesde bij voetbalvereniging de Witkampers en ben ook nog niet van plan hier binnenkort mee te stoppen. Naast voetbal vind ik het leuk om af en toe te vissen en ik kan me ook erg vermaken met een goede serie.

– Matthijs Vos, trainer –
21 jaar en woonachtig in Lochem. Wekelijks geef ik op maandagavond de trainingen in Laren. Ik heb het  CIOS in Arnhem afgerond en geef al meerdere jaren verschillende groepslessen zoals Bodypump , HIIT , Circuit , Spinning en nog veel meer! In mijn trainingen wissel ik sport en spel graag af om naast serieus te trainen ook nog extra plezier te beleven! Ik hoop jullie in mijn lessen graag te zien!

– Christian Beuzel, trainer –
Sinds maart 2020 geef ik buitensport trainingen bij Vitco. Ik ben 22 jaar en net afgestudeerd aan de HAN aan de opleiding sport, gezondheid en management. Aankomend studiejaar ga ik de master sport- en beweeginnovaties volgen in Arnhem. Op maandagavond zie ik jullie in Lochem en in Bathmen, in Laren ben ik af en toe op vrijdag voor de groep te vinden. Ik hoop jullie allemaal te zien om samen lekker aan het werk te gaan!

– Burpee, mascotte –
Onze mascotte Burpee is bij veel trainingen aanwezig om alle sporters aan te moedigen!