Leefstijlcoaching

Leefstijlcoaching gaat net iets verder dan personal training en richt zich op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Met leefstijlcoaching helpen wij je bewust te worden van jouw gezondheid en leefstijl en kijken we naar welk gedrag invloed heeft op jouw gezondheid. Gedurende het coachingsproces helpen we je om gewoontes te doorbreken en leren we nieuwe vaardigheden aan zodat je een gezonde leefstjil ontwikkelt, én vol kunt houden.

Veel voorkomende wensen bij leefstijlcoaching zijn:
– Fit en energiek worden;
– Afvallen en op gewicht blijven;
– Omgang met negatieve stress;
– Ongezonde gewoontes aanpakken.

Om je doel te bereiken moeten allerlei onderwerpen gecombineerd worden, zoals slaap, ontspanning, voeding, bewegen, dagindeling, stressmanagement en mindset. Het draait allemaal om goede keuzes maken, die je helpen en die bij je passen. Je zult merken dat je snel plezier krijgt in het verbeteren van je dagelijkse leven én beloond wordt door de resultaten die dat oplevert.

Wil jij ervaren wat een gezonde leefstijl voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ervaringen

Martine Hissink-Bolte

Ik ben Martine Hissink/Bolte 39 jaar en woon in Laren. November 2016 wou ik graag stoppen met roken ( mijn hoofddoel) maar ik wou dit wel doen onder begeleiding van voeding en sport deskundige om mijzelf een beetje op de weg te houden.. Zo gezegd zo gedaan... samen een plan op gesteld en wekelijks gesport en voedingsschema doorgenomen.. dit was goed vol te houden,sporten was eerst pittig maar ging uiteraard veel beter naar verloop van tijd.. Belangrijker voor mij nog was ik had geen sigaret meer aangeraakt. Stoelgang op orde en weegschaal met een smiley in de badkamer staan.. Dit hebben we c.a 7 maanden volgehouden en vervolgens ben ik met de groepsles mee gaan draaien op woensdag morgen. Het buiten sporten bevalt mij erg goed ongeacht de weersomstandigheden, de variatie van sport ,beweging, conditie en oefening en vooral de afwisseling is zeker een aanrader.. Jessica is een sociale,altijd geïnteresseerde jonge vrouw maar zeker fanatiek in wat ze aan het doen is. Sinds 2 weken heb we ook een mascotte Burbee. Dit schattige hondje probeert de boel soms af te leiden maar ook hier houd Jessica haar focus..
Aldus ik ben een tevreden lid en raad iedereen het buiten sporten bij Vitco aan. Sport groetjes Martine ( oja en voor de nieuwsgierige lezer..... ik rook nog steeds niet)