Buitensporten

Sporten en bewegen draagt bij aan een betere lichamelijke en mentale gezondheid. Wij helpen je graag om jouw doelen te bereiken en willen iedereen hierin zo goed mogelijk begeleiden! Bij Vitco staat het plezier in sporten voorop en vinden we het belangrijk dat bewegen leuk is én blijft. Daarnaast hechten we veel waarde aan het aanleren van de juiste techniek en vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn eigen belastbaarheid traint. Deze verantwoorde manier van trainen verkleint het risico op blessures en geeft het beste resultaat.

Vitco biedt professionele begeleiding gedurende diverse trainingen welke in kleine groepen worden gegeven. Deze trainingen vinden het gehele jaar plaats in de buitenlucht omdat wij ervan overtuigd zijn trainen in de buitenlucht een positief effect heeft op je energie. Onze leden beschouwen de trainingen als laagdrempelig, uitdagend en gezellig. Mocht er behoefte zijn aan individuele begeleiding dan kan dat in de vorm van personal training. Tijdens een personal trainingssessie wordt er in een individuele setting gewerkt aan jouw wensen en doelen, dit geeft vaak een snel en gericht resultaat.

De Vit Sports trainingen worden in de buitenlucht op diverse locaties aangeboden. De groepstrainingen vinden plaats in Bathmen, Exel, Laren, Lochem en Markelo.